Tekenstudio Jan
Online portfolio

De cursussen die door Atelier Jan gegeven worden zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde schilders, die – individueel begeleid – zich verder willen ontwikkelen in het olieverfschilderen. De eerste lessen wordt er aandacht geschonken aan de techniek van het schilderen, daarna komt de opbouw en de compositie van een schilderij aan bod.

De cursisten krijgen de mogelijkheid verschillende soorten technieken aan te leren. Van fijnschilder technieken tot abstract; alles is gericht op de wens van de cursist. Het schilderen gebeurt met olieverf. Gedurende de cursus heb je de mogelijkheid de materialen te leren kennen en te gebruiken om een mooi schilderij te creƫren. In de eerste lessen kan ik je aangeven welke materialen je het beste kunt aanschaffen om eventueel thuis aan de slag te kunnen.

Workshop

Ook geeft Atelier Jan workshops. Hierbij is veel mogelijk, van workshops thuis in het atelier (tot 5 personen) tot workshops op locatie (ongeveer 10 personen), en dat kan overal zijn. Hierbij kan een thema centraal staan of kunnen we als teambuilding gewoon leuk bezig zijn.