Tekenstudio Jan
Online portfolio

De cursussen die door Tekenstudio Jan gegeven worden zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde schilders, die – individueel begeleid – zich verder willen ontwikkelen in het olieverfschilderen. De eerste lessen wordt er aandacht geschonken aan de techniek van het schilderen, daarna komt de opbouw en de compositie van een schilderij aan bod.

De cursisten krijgen de mogelijkheid verschillende soorten technieken aan te leren. Van fijntechnieken tot abstract; alles is gericht op de wens van de cursist. Het schilderen gebeurt met olieverf. Gedurende de cursus heb je de mogelijkheid de materialen te leren kennen en te gebruiken om een mooi schilderij te creëren. In de eerste lessen kan ik je aangeven welke materialen je het beste kunt aanschaffen om eventueel thuis aan de slag te kunnen.

  • Cursussen zijn mogelijk in de ochtend en in de middag van dinsdag tot en met vrijdag.
  • Dit alles bij voldoende deelname. En de cursusgroep is maximaal 5 personen voor voldoende individuele begeleiding.
  • De cursuskosten zijn € 37,50 p/ochtend (9.00-12.00 uur), € 50,-  p/middag (van 12.00 – 16.00 uur).
  • Bij vooruitbetaling van 10 lessen 1 les gratis of 10 % korting
  • Hierbij is inbegrepen: doek/paneeltjes, verf, mediums, gebruik van penselen en ander gereedschap, plus natuurlijk een kopje koffie/thee met iets lekkers.
  • Privéles in het atelier of thuis op afspraak.

Workshop
Ook geeft Tekenstudio Jan workshops. Hierbij is veel mogelijk, van workshops thuis op de boerderij (tot 10 personen) tot workshops op locatie (tot wel 20 personen), en dat kan overal zijn. Hierbij kan een thema centraal staan of kunnen we als teambuilding gewoon leuk bezig zijn.